lördag 18 september 2010

Eleiko sport




Efter en lång tågresa var vi äntligen framme i Halmstad. Incheckade på hotellet åt vi en buffé bestående av biffar och potatis dränkt i grönpepparsås. Därefter sov vi gott (Under natten stod Calle och pratade i telefon utanför fönstret?) Klockan stod på 07.00 och då var det dax för frukost. Anders Ericsson plockade upp oss och äntligen var vi påväg till Eleiko´s fabrik och träningscenter!
Schemat sparkades igång av Anders Lindsjö, en otroligt kunnig och motiverande kille med en hel del humor. Anders har ett olympiskt deltagande i bagaget, tränar Halmstads handbolls herrar.

En otroligt roligt och inspirerande workshop där vi snabbt gick igenom marklyft, knäböj, press och utfall. Sen praktiserade vi Sven, och Bertil.

Bara att komma in i Eleikos träningscenter fick mej att känna mej som i himlen, öppna ytor med stänger, squatcages ,kettlebells och annat kul. Bara att dom hade en löpbana inomhus fick mej att drömma ordentligt.

Lunchen efter passet med Anders var; biffar med potatis och sås! Lika gott som till middag på fredagkvällen. Strax innan lunch dök det upp ytterligare en skön kille

Fredde!
Fredde tog oss igenom 4 till roliga pass med allt från kettlebells och bollar till en freemotion maskin. Roligast var ett pass blandat sit ups/kettlebellswings och löpning.
Två otroligt sköna killar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar